>>>> GRATIS WORKSHOP!<<<<

Ontdek De Krachtigste Zangtechniek 

Om Je Passie Voor Het Zingen Vol Zelfvertrouwen En Zonder Heesheid Of Spanningen Te Delen Met De Buitenwereld!

 
 

>>>>>>>> GRATIS WORKSHOP!<<<<<<<<

Leer Zingen Zonder Spanning Of Heesheid...

... Zodat Je Je Passie Voor Het Zingen Vol Zelfvertrouwen Kunt Delen Met De Buitenwereld!

 
 

 In deze GRATIS workshop ontdek je... 

  • HOE je door middel van één krachtige zangtechniek je stem zo hoog/laag/warm/schel/rond/… kunt laten klinken en terug van je stemkleur kunt houden.
  • Waarom iedereen kan leren zingen (en hoe Karen, een gepassioneerde zangeres waar ik al een tijdje mee werkt, dit heeft ontdekt).
  • Het GEHEIM om een balans te vinden tussen het focussen op zangtechniek en het vertellen van je muzikaal verhaal, het voelen van de emoties tijdens het zingen.
  • De makkelijkste manier om te weten of je het “goed doet” en de verschillende zangtechnieken juist toepast tijdens het zingen.
  • En zoveel meer!
 
 

Waarom Andere Zangers Zo Enthousiast Zijn Over Deze Workshop:

"Sinds de start van de zanglessen samen merk ik dat ik veel gemakkelijker en gezonder zing..."

*****

"... wat goed is voor de stembanden. Magalie is altijd heel enthousiast en dat werkt motiverend. Je moet geen schrik hebben om het eens te proberen!"

- Wietse

"Werken aan zangtechniek geeft absoluut meer zelfvertrouwen bij het zingen!" 

*****

"Werken aan zangtechniek helpt om op terug te vallen en geeft absoluut meer zelfvertrouwen bij het zingen waardoor je meer kan genieten bij het zingen. Jezelf zanguitdagingen geven brengt je verder! Dank je wel, Maggie, om mij daarbij geholpen te hebben! Ik had anders nooit zover geraakt!"

- Nele

"Ik ben open gebloeid!"

*****

"Ik begon aan mijn zangavontuur met zeer weinig zelfvertrouwen, ondertussen ben ik al open gebloeid en heb ik enorme stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling" 

- Santina