10 liedjes om je zelfvertrouwen een boost te geven

inspiratie mindset populair May 19, 2020

Van zingen word je gelukkig, dat wist je al. Met deze 10 liedjes wordt je niet enkel gelukkig maar ga je je zelfvertrouwen een boost geven!

 

Voor je begint te zingen is het belangrijk om je stem op te warmen. Download hieronder de Ultieme Opwarming ??

1) Rise Up – Andra Day

Dit lied heeft niet enkel een inspirerende tekst, het is ook een zangtechnische uitdaging. Eens je dit lied onder de knie hebt, ga je een onoverwinnelijk gevoel hebben tijdens het zingen! ??

2) The Climb – Miley Cyrus

Al eens het gevoel gehad dat je uitdaging na uitdaging moet overwinnen? Dat er altijd wel iets is waar je naartoe moet werken? Dat is exact waar dit liedje over gaat ?

3) Unstoppable – Sia

Heb je nood aan een lied die je moed inspreekt? Zing dan dit liedje en geef jezelf een welverdiende peptalk!

4) Fight Song – Rachel Platten

Niet opgeven en blijven doorbijten om je grootste dromen waar te maken, dat is wat dit liedje verteld ✨

5) Fighter – Christina Aguilera

We moeten allemaal vechten in het leven, of je nu vecht voor de liefde van je leven, vecht voor je gezondheid,… Wat het ook mag zijn, door dit liedje te zingen krijg je meer moed om door te gaan ?

6) Dream It Possible – Jane Zhang

Heb jij ook grote dromen? Lijken ze heel ver weg, onbereikbaar? Dit liedje motiveert je om anders te gaan denken. Je dromen behalen is wél mogelijk ❤️

7) Stronger – Kelly Clarkson

“What doesn’t kill you makes you stronger” als dit geen mooie wijsheid is… ?

8) Confident – Demi Lovato

De titel zegt het zelf, zing dit liedje en hou er een Feel-Good-gevoel aan over ?

9) Brave – Sara Bareilles

Moed, durf en lef hebben is de sleutel tot zelfvertrouwen. Door uitdagingen durven aangaan en tot het besef komen dat je die uitdagingen overleeft, krijg meer vertrouwen in je vermogen als zanger.

Dit liedje is dus super om mee te starten!

10) Never Give Up – Sia

Zing dit liedje wanneer je het allemaal even niet meer ziet zitten. Het gaat je moed geven om door te bijten, niet op te geven en je grootste dromen waar te maken ❤️

✨ Challenge ✨

Jouw opdracht? Dit allemaal in de praktijk zetten.

Kies er 1 liedje uit, zing deze met je hart en ziel! Wil je een extra challenge? Neem je lied op en post het in onze privé facebook groep. Moedig zo je medezangers aan en overwin je eigen uitdagingen!

Welk liedje is je favoriet? Heb je zelf nog een ander lied waar je naar luistert om je zelfvertrouwen een boost te geven? Deel het in de comments hieronder ??

 

PS: Heb je mijn Boost-Je-Zelfvertrouwen-Kalender al gedownload? 30 dagen lang krijg je makkelijke (maar efficiënte) tips om je zelfvertrouwen een boost te geven ??

Meer over zingen met zelfvertrouwen? Check deze 2 video’s:

Zingen met zelfvertrouwen – deel 1

Zingen met zelfvertrouwen – deel 2